(Foto: Strömstad Turistkontor)

(Foto: Strömstad Turistkontor)

Strömstad - mer enn harryshopping

Publisert: Torsdag 20. juli 2006 kl 03:30

TIPS: Det er mer ved Strömstad enn cola, korv og Systembolaget. Her er ti handlefrie tips.


Dinside
Strömstad - mer enn harryshopping
Ti tips til en harryfri Strömstad-opplevelse
Strömstads kommune har 11.373 innbyggere og ligger 170 kilometer fra Göteborg, 154 kilometer fra Oslo og 2,5 timer med båt fra Sandefjord. Strömstad er destinasjon for mange nordmenn på handletur i løpet av året, og mange tar turen innom på vei til eller fra andre feriemål i løpet av sommerferien. Dessuten selges en stor majoritet av ferieboliger på den svenske vestkysten nå til nordmenn. Køene over Svinesund i høytider og høysesong, burde være et sikkert bevis på at turiststrømmen til Strömstad er stor.

Det er nok altfor mange som kun ser innsiden av handlesentrene på Svinesund eller Nordby, eller butikkene i Strömstad sentrum. Det er synd, for byen ved den svenske vestkysten har mye mer å by på, enn handlesentre og butikker - selv om akkurat dette gjør Strömstad til Sveriges fjerde største handelsby, og Norges tredje største ...

Vi har samlet ti tips til ting å se og gjøre utenfor handlesentrene i Strömstad.

>> Ti tips til en harryfri Strömstad-opplevelse
Ta en matbit på en av Strömstads kroer. (Foto: Strömstad Turistkontor)


Mer om Strömstad og omegn på turistkontorets nettsider


sverige familie norden

Nye tester på Dinside

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Spar stort på butikkenes egne merkevarer

Så mye billigere er det å kjøpe butikkenes egne merkevarer.

Ikke velg den dyreste pakken

Mat på tube og ferdig skivet kan være enklere - men det er som oftest mye dyrere enn å kjøpe på boks eller i større pakker. Se prisforskjellene!

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil