(Foto: Sight Jogging)

(Foto: Sight Jogging)

Sightjogging i Roma

Publisert: Torsdag 16. mars 2006 kl 03:30

Sportsfantomet av en kjæreste har ingen unnskyldning for ikke å bli med til Roma. Du kan nemlig sende ham eller henne avgårde på sightjogging i byen.


Dinside
En frisk joggetur forbi Trevifontenen. Foto: Sight Jogging
En frisk joggetur forbi Trevifontenen. Foto: Sight Jogging (Foto: Sight Jogging)
For de fleste av oss høres det kanskje ikke ut som den mest fristende ferieforlystelsen. Jogge rundt i Roma og se på Trevifontenen, Colosseum og Spansketrappen?

Joda, visst går det an. Selskapet Sight Jogging tar deg med ut på joggetur og viser deg det beste Roma har å by på. Du velger mellom ni forskjellige ruter som tar 45-60 minutter å løpe. Guidene er utdannede personlige trenere, og for å være sikker på at alt går bra i varmen, løper du med en pulsmåler. Guiden forteller om de forskjellige severdighetene dere passerer.

Guidene tar opptil fire personer med seg på en tur, og prisen avhenger av hvor mange som er med. For en person er prisen 84 euro, for to 120 euro, for tre 144 euro og for fire personer 168 euro.

Med bodyguard

Er du kjendis, eller føler deg som en, kan du betale ekstra for å ha med deg en bodyguard på runden. Vi tipper dermed at Sight Jogging først og fremst retter seg mot de rike og berømte som kommer til Roma for å holde en konsert eller spille inn en film. Vi har jo alle lest hvor flittige stjernene er til å trene når de er on location.

På nett:
Sight Jogging

Les mer fra Roma:
>>Røverstaten Roma
>>Møt våren i Roma
>>Hvis Amor fikk velge
>>Evig aktuell ferieby

roma europa italia

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

Vi har sjekket hva du får under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil