Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 (Foto: Sight Jogging)
(Foto: Sight Jogging)

Sightjogging i Roma

Sportsfantomet av en kjæreste har ingen unnskyldning for ikke å bli med til Roma. Du kan nemlig sende ham eller henne avgårde på sightjogging i byen.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide
En frisk joggetur forbi Trevifontenen. Foto: Sight Jogging
En frisk joggetur forbi Trevifontenen. Foto: Sight Jogging (Foto: Sight Jogging)
For de fleste av oss høres det kanskje ikke ut som den mest fristende ferieforlystelsen. Jogge rundt i Roma og se på Trevifontenen, Colosseum og Spansketrappen?

Joda, visst går det an. Selskapet Sight Jogging tar deg med ut på joggetur og viser deg det beste Roma har å by på. Du velger mellom ni forskjellige ruter som tar 45-60 minutter å løpe. Guidene er utdannede personlige trenere, og for å være sikker på at alt går bra i varmen, løper du med en pulsmåler. Guiden forteller om de forskjellige severdighetene dere passerer.

Guidene tar opptil fire personer med seg på en tur, og prisen avhenger av hvor mange som er med. For en person er prisen 84 euro, for to 120 euro, for tre 144 euro og for fire personer 168 euro.

Med bodyguard

Er du kjendis, eller føler deg som en, kan du betale ekstra for å ha med deg en bodyguard på runden. Vi tipper dermed at Sight Jogging først og fremst retter seg mot de rike og berømte som kommer til Roma for å holde en konsert eller spille inn en film. Vi har jo alle lest hvor flittige stjernene er til å trene når de er on location.

På nett:
Sight Jogging

Les mer fra Roma:
>>Røverstaten Roma
>>Møt våren i Roma
>>Hvis Amor fikk velge
>>Evig aktuell ferieby
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Kjell Nupen

Sentimental reise
Sentimental reise
 • Galleripris:
  9 000,-

Pushwagner

Sitting down
Sitting down
 • Galleripris:
  12 000,-

Damien Hirst

For the Love of God
For the Love of God
 • Galleripris:
  45 000,-