Plass og komfort

God plass i første seterad, grei i andre og klassens største bagasjerom – en stor bil i kompaktklassen. Hadde det ikke vært for harde seter ville Peugeot 307 matchet både ett og to hakk større biler i totalkomfort.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

Praktisk talt ingen vindsus eller dekkstøy og lite motorlyd når ørene til de som oppholder seg i kupèen. Høy kvalitetsfølelse og bra nivå på komfortdetaljene gjør det enda mer naturlig å sammenligne med større biler.

Voksent bagasjerom


Nesten 100 liter større en i Volkswagen Golf er bagasjerommet i 307. Hvis man legger ned setene øker kapasiteten fra 420 til 1.470 liter. Det er i tillegg lett å bruke med innvendige håndtak i bakluken og praktiske rom til småting man ofte har bak i bilen. Lastenett i bagasjerommet er standard i alle modeller.

Harde seter


Litt uvanelig kanskje, men setene i denne franske kompaktbilen er harde – det eneste som er mykt er sidestøtten. Setene justeres enkelt til riktig sittestilling og rattet er justerbart både i lengden og høyden.

Baksetene har tre trepunktsseler, og det er tre hodestøtter. Hodestøttene er av typen som ikke stikker over bakseteryggen i nedre stilling, hvilket er med på å bedre sikten bakover. Også i baksetet merker man at taket i 307 er lengre fra bakken enn andre biler i klassen.

Betjeningsvennlighet

Det var ikke lett å bli venner med blinklyshendelen i 307. Vifant aldri helt ut av hvordan en kunne utføre en ”tre-blink” ved for eksempel filskifte på motorveien uten at hendelen gikk i hakk. Andre betjeningshendler fungerte godt, og fjernstyringen av radio/cd-anlegget var enkel å bruke.

Det automatiske klimaanlegget er enkelt å betjene, men på grunn av en programerings-bommert dimmes displayet så det er umulig å lese i dagslys. Ifølge importøren henger feilen sammen med at vi i Norge har automatisk tenning av kjørelys. Problemet vil bli etter hvert forsvinne fra nye biler, og biler som allerede er levert vil få rettet feilen.

Les Konklusjon og konkurrenter.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
  • Galleripris:
    20 000,-

Damien Hirst

For the Love of God
For the Love of God
  • Galleripris:
    45 000,-