Det finnes idyll på Mallorca også.

Det finnes idyll på Mallorca også.

Superbillig til Spania og Hellas

Publisert: Fredag 4. mai 2001 kl 05:00

Rett nok er sydenturene fra Norge billige nå. Men kan du reise fra Sverige, får du en uke på Mallorca til under tusenlappen.


Dinside
Det finnes idyll på Mallorca også.
Mens vi gleder oss over de første vårtegnene her hjemme, er sommeren alt kommet rundt Middelhavet. Har du muligheten til å ta ut ferie en av de nærmeste ukene, kan du sikre deg en sydentur til under 2.000 kroner. I mai er sydenturene som regel mye billigere enn i høysesongen.

Bruk DinSides Restplassoversikt for å finne de billigste reisene. Har du muligheten til å reise på få dagers varsel, får du de alle rimeligste turene.

Billigst hos søta bror


I Norge får du sydenturer til godt under 2.000 kroner nå. Bor du slik til at du kan dra fra Sverige, får du enda rimeligere ferie.

Fra Göteborg flyr du tur- retur til Mallorca for 995 svenske kroner. Foretrekker du å få hotell inkludert i prisen, betaler du to hundre kroner ekstra for det. En slik tur kan du for eksempel hoppe på allerede i morgen (lørdag 5. mai). Buss fra Oslo til Göteborg får du for rundt 200 kroner én vei. Fra Göteborg flyr du også til Tunisia for under tusenlappen.

Les mer om de billige turene fra Göteborg her.

Du kan også reise billig fra Stockholm. Her får du faktisk en ukestur til Mallorca for 995 kroner inkludert overnatting. Du reiser også til Europas storbyer for rundt 500 kroner med utgangspunkt i den svenske hovedstaden. Les mer om prisene fra Stockholm her.

Oslo-Spania: 1.700 kroner


Spanske appelsiner observert på Mallorca.
Er du lite lysten på å krysse grensa for å komme deg til Syden, er det flust av billigturer fra Gardermoen også. Herfra reiser du på en ukes pakketurer til Kreta og Mallorca for rundt 1.700 kroner og oppover de nærmeste dagene. Da er hotell inkludert i prisen.

Sjekk ut de billigste pakketurene fra Oslo her.

Klarer du deg med flybillett? Klikk her for å sjekke prisene på kun flybilletter.Resten av landet


For dem som bor langt fra Oslo, og vil reise fra nærmeste flyplass, blir prisene noe høyere. Men heller ikke her er prisene avskrekkende.

Fra Bergen kommer du deg til Korfu eller Kreta for 2.600 kroner. Trøndere kommer seg til Korfu eller Mallorca for samme pris, mens sunnmøringene faktisk kan få sydenturer fra 2.200 kroner fra den lokale flyplassen. I Bodø må du nå betale minst 3.600 kroner for en uke på Mallorca. Vil du selv se om det er aktuelle restplasser fra din nærmeste flyplass, kan du bruke DinSides Restplassoversikt. Velg den avreiseflyplassen som er aktuell for deg, og trykk på søk.

London til under 500 kroner


Det er ikke alle som drømmer om palmesus og bølgebrus i ferien. Noen ønsker mest av alt å sitte på en uterestaurant, og se på livet i en europeisk storby. Nå har du muligheten til å spare inn penger på reisen, slik at du kan bruke desto mer på uterestauranten. Eller kanskje på kulturopplevelsene?

Nå får du fem dagers turer både til Roma og Paris for 1.595 kroner, inkludert overnatting. Det er ikke ofte at du kommer deg så billig fra Tigerstaden til Den evige stad og Lysenes by.

Vil du shoppe i London, får du turen til under 500 kroner fra Stockholm. For flyturen til Paris eller Praha må du bare betale hundre kroner mer. Fra Göteborg får du tur til London for rundt 600 kroner.

Billig ferie i siste liten?

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk.

Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil