Månedens bolig:

Billig hytte ved vann

Publisert: Mandag 18. juli 2005 kl 03:30

Er drømmen hytte og sjøvann, men har du dårlig råd? Se hva du får for under 300.000 kroner.


Dinside

Råd til båt

Sommer, sol og varme. Hytte ved sjøen er helt sikkert drømmen for mange, også for de som ikke har et mangesifret beløp på bankkontoen.

Billig hytte ved vann
Se de billige hyttene
Derfor er emnet for månedens bolig i juli som følger: Hytte ved vann for under 300.000 kroner. Da kan selv nesten fattigfolk få være med, og de med litt bedre råd, kan også få en båt.

Og egentlig: Det er overraskende hvor mye hytte du får for 100.000-300.000 kroner. Sjekk bildene av hyttene her. Bildespesialen inneholder også informasjon om prisene på hyttene, og henvisning til annonsen på finn.no.

Billig, men hyggelig...
Billig, men hyggelig...

Oppussingsobjekter

Det er selvsagt viktig å være klar over at en del av hyttene kan minne om oppussingsobjekter. Men på den andre siden: Er ønsket bare en enkel hytte, kommer du langt med å skrubbe litt med kost og klut - og male et strøk eller to (lys) maling.

Hyttene ligger selvsagt heller ikke på de kuleste eller mest sentrale stedene - men igjen, er drømmen et eget fristed for en billig penge, kan man jo heller ikke tillate seg å være for kravstor.

Se alle hyttebildene her

månedens bolig

Nye tester på Dinside

TEST: Fitbit Blaze

Vi sier det først som sist: Ja, vi liker Fitbit Blaze.

Test: Volvo S90 og Volvo V90

Med nye S90 og V90 setter Volvo ny standard for både kjøreopplevelse, premium-følelse og ikke minst sikkerhet.

TEST: BMW X4 M40i

Så var tiden kommet til å kjøre den råeste BMW X4-versjonen på norske veier. Det opplevdes enda bedre.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil