Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
Månedens bolig:

Billig hytte ved vann

Er drømmen hytte og sjøvann, men har du dårlig råd? Se hva du får for under 300.000 kroner.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide

Råd til båt

Sommer, sol og varme. Hytte ved sjøen er helt sikkert drømmen for mange, også for de som ikke har et mangesifret beløp på bankkontoen.

Billig hytte ved vann
Se de billige hyttene
Derfor er emnet for månedens bolig i juli som følger: Hytte ved vann for under 300.000 kroner. Da kan selv nesten fattigfolk få være med, og de med litt bedre råd, kan også få en båt.

Og egentlig: Det er overraskende hvor mye hytte du får for 100.000-300.000 kroner. Sjekk bildene av hyttene her. Bildespesialen inneholder også informasjon om prisene på hyttene, og henvisning til annonsen på finn.no.

Billig, men hyggelig...
Billig, men hyggelig...

Oppussingsobjekter

Det er selvsagt viktig å være klar over at en del av hyttene kan minne om oppussingsobjekter. Men på den andre siden: Er ønsket bare en enkel hytte, kommer du langt med å skrubbe litt med kost og klut - og male et strøk eller to (lys) maling.

Hyttene ligger selvsagt heller ikke på de kuleste eller mest sentrale stedene - men igjen, er drømmen et eget fristed for en billig penge, kan man jo heller ikke tillate seg å være for kravstor.

Se alle hyttebildene her
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Kjell Nupen

Sentimental reise
Sentimental reise
  • Galleripris:
    9 000,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
  • Galleripris:
    6 500,-