Her får du mer hjelp

Publisert: Fredag 2. februar 2001 kl 01:05

De gründerne og rådgiverne vi har pratet med, påpeker alle hvor viktig det er å komme i kontakt med andre. De utvalgte kildene anbefales for deg som vil innhente gode råd.


Narvik-telefonene er et utmerket startpunkt for deg som går rundt og lurer på hva det kan innebære å begynne for seg selv. Erfarne bedriftsrådgivere gir gratis råd om myndighetenes krav til bedriften din, råd om finansiering og utvikling, samt andre spørsmål som måtte dukke opp.

Du når dem gratis på telefonnummer 800 33 840. Mye god og nyttig informasjon finner du også på Bedrifts-informasjon på Internett.

Statens veiledningskontor for oppfinnere, SVO, gir også hjelp og råd. Spesielt nyttig for deg som har utviklet et nytt og revolusjonerende produkt. Du kan nå dem på telefonnummer 67 80 87 50

Statens nærings- og distriktsutviklingsfond, SND, er representert i alle fylker. Gjennom ulike programmer og satsinger kan de bidra med risikovillig kapital, kompetanse og nettverksbygging. Du når dem på telefonnummer 22 00 25 00.

Innovasjonsforum er en utmerket side der du finner mye relevant informasjon om det å starte egen virksomhet. Etablerer ABC-en gir deg også gode råd og innspill i det å starte for seg selv. To andre gode internettjenester finner du på Venturelab og StartandRun

Andre viktige kilder til informasjon er Skatteetaten, Brønnøysund-registrene og Venture cup

Nye tester på Dinside

Test av batteridriller til under 3.000 kroner

Vi har testet rimelige amatørdriller, og flere er forbausende gode.

TEST: Audi A5

Nye A5 er blitt større, lettere, raskere og mer effektiv.

HP Spectre 13

Ja, den er syltynn, men det merker du verken på ytelsen eller batteritiden.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil