Berlin, Budapest eller Bodø? 200 kroner

Publisert: Onsdag 1. september 2004 kl 03:30

200.000 billetter til 200 kroner. Slik feirer Norwegian seg selv.


Dinside Norwegian startet opp for to år siden i dag, og feirer jubileet med å selge 200.000 billetter til 200 kroner på to dager. Prisen gjelder enveisreiser. Juleshopping eller vinterreiser? Billettene selges for reiser i forkant og etterkant av julen.

Hit kan du reise

Til og fra disse reisemålene skal det finnes billetter til 200 kroner:

Alta, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim. I tillegg finnes det også jubileumsbilletter på reiser til og fra Berlin, Budapest, London, Malaga, Murcia, Praha og Stockholm.

Billettene er fordelt ut på de oppgitte rutene, og må bestilles 1. eller 2. september. De laveste prisene finnes kun på nett, bestiller du via telefon kommer et tillegg på 50 kroner. Prisene gjelder reiser mellom 22. november og 16. desember samt mellom 10. januar og 10. februar neste år. Du vil ikke finne billigbilletter på fredager, lørdager eller søndager.

- Vi regner med stort trøkk på nettsidene våre fra midnatt i natt, og ber publikum være tålmodige med oss, sier informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Norwegian til DinSide dagen før tilbudet effektiviseres. Selskapet håper de får solgt mest mulig at disse billettene på disse to dagene, men kapasiteten på nettbestillingen kan bli avgjørende for utfallet. Allerede dagen før tilbudet sliter selskapet med overbelastning på nettsidene.

Spådde prispress

Med nykommeren Norwegian spådde vi prispress i flymarkedet om passasjerene sluttet opp om nykommeren - les mer i O herlige konkurranse. I ettertid kan vi se at det virkelig har skjedd - prisene på flygninger i og fra Norge har gått kraftig ned på disse to årene. Men fortsatt flyr Norwegian med store underskudd. Derfor gjelder anbefalingene fra den gang også nå: For fortsatt prispress i lufta, må vi som reiser kjøpe billetter der de er billigst, og slutte opp om nykommere i et tøft marked.

 • Om Norwegians oppstart - fra 2002


 • berlin bransjenytt europa transport tyskland

  Nye tester på Dinside

  Fem DAB-radioer i budsjettklassen

  TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

  Pølsa med 30 prosent grønnsaker

  Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

  Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

  Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

  Mest kommentert

  Har du noe å tilføye?

  Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

  RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil